2009. szeptember 3.

ARC

Mától ARC az Ötvenhatosok terén. Ha van kedvük és idejük, ugorjanak ki és nézzék meg pl. ezt a rajzot nagyobb méretben:

Ötlet: Farkas Kriszta, rajz: én.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ön szerint etikus egy igen tiszteletreméltó, a világért és békéért oly sokat tevő, leginkább vallási hovatartozás alapján meghatározható népcsoport lejáratása ezen kép által? Szomorú, hogy az antiszemitizmus itt is felüti fejét, mégha csak egy libás ábrázolás erejéig is. Mi lesz a következő? Szögesdrót és őrtorony?
Felszólítom a szerzőt, kérjen elnézést az áldozatoktól, második, harmadik illetve negyedik generációs leszármazottaiktól és határolódjon el minden szélsőségtől! Orbán Viktor pedig mondjon le!

Rosenbach Elemér

Névtelen írta...

A plakát nagyon jó!!! Csak egyesek (vagy inkább sokan nem szeretnek tükörbe nézni megrémülnek attól amit ott látnak) Semmi túlzás, semmi kitaláció nincs a plakáton csak az igazság. Azzal kéne foglalkozni hogy jutott ide az ország - persze csak kritizálni tud mindenki.
Egyébként meg ott van a téren - "bezsűrizték oda".

Szentgyörgyi írta...

A szerző véletlenül se kérjen elnézést, mert mindig lesz olyan, aki bele tud kötni akár egy ilyen ártatlan (ez nem azt jelenti, hogy mögöttes tartalom nélküli!) rajzocskába is.

Az ötlet és a poén jó, a rajz a megszokott hibátlan.

Ennyit kell itten észrevenni.

Alásszolgája.

Szentgyörgyi írta...

A másik meg az, hogy ha minden miatt elnézést kéregetnénk, és óvatoskodnánk, az érzékenyebb lelkületűek kedvéért, akkor hogy haladnánk bármerre is?

Ejj.

Unknown írta...

Nagyon jó!!!

Nézd meg légyszi az oldalunkat! Egyszerűen és gyorsan készíthetsz fotómontázsokat, képeslapot, címlapot és egyéb vicces cuccokat.

Ingyen, magyarul (most fordítottuk) és publikálhatod is az oldalon vagy a sajátodon is! Ha tetszik, írj róla egy pár sort a blogodban, hálásak lennénk :-)))

http:// www.writeonit.org/hu/

ciprian írta...

a legjobb plakát!
gratulálok hozzá!

göndöcs írta...

Köszönjük szépen!

Névtelen írta...

Rosenbach Elemér

2009. szeptember 5. 0:07

Ez valami vicc,ugye? :D Ön a náczivadászról van itten? XD Mert akkor le ne késse a legközelebbi DAFEM partyt!!!!4!négy