2008. január 31.

Soproni

Mindig is nagy barátja voltam a söripari termékeknek, így nyilván megörültem, amikor 2003-ban a TBWA ügynökség azzal bízott meg, hogy gyártsak képregény stripeket a Soproni Ászok honlapjára. Egy év alatt közel 50 db strip készült el, ennek 10%-a most itt is megtekinthető:


(Nagy képekért katt a kis képekre!)

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nahát, megint én? :) Pedig csak azt akartam kérdezni, hogy - mivel néhol igencsak fárasztó, csak hogy tudjam - a "poénokat" is neked köszönhetjük, vagy csak a művészi részét? Amúgy egy-két igencsak pihentet leszámítva rajzilag cukik nagyon! :)

göndöcs írta...

Ez a strip-sorozat kábé együtt futott a kalapos fickós (szintén Soproni Ászok) tv reklámokkal. Akkoriban a márkához főleg szóviccekre épülő kampányok készültek (a 4 fickónak is ilyen szövegei voltak), így a képregények nagy része is ezt a vonalat követte. Az 50 strip egy részét (pl. ezt az ötöt is) én, egy részét pedig az ügynökség kreatívjai találták ki.

Névtelen írta...

Göndöcs úr.. lehetne egy oylan kérdésem Önhöz,hogy mennyi ideig törpöl egy egy karikatúra megrajzolásán?Mennyi még meg nem ismert karikatúra alak pihen az Ön fiókjában?

Névtelen írta...

Respect !!!

göndöcs írta...

borsó:
Egy karikatúra hol 1 óra, hol 1 nap alatt készül el. Attól függ, mennyit agyalok rajta + meg is kell rajzolni, ugye. Második kérdésére kizárólag a fiókjaim tudják a pontos választ, de ígérem, előbb-utóbb kiszedem belőlük.